Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Anagold 24Erzincanspor gurubun orta sıraların da yer alan Gölcük sporu 90+5 de bulduğu golle 1-0 yenerek iddiasını devam ettirdi.

Cezalı ve sakat oyuncularından maça yoksun çıkan Anagold 24 Erzincanspor maça oldukça hızlı başladı. Topa daha çok sahip olarak kanatlardan baskı kuran 24 Erzincanspor Gökhan ile bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya mutlak galibiyet için çıkan Anagold 24 Erzincanspor forvete Fatih’i de alarak baskısını kurdu. Bir çok pozisyonu harcayan 24 Erzincanspor 90+5 de sağdan yapılan ortaya şık kafa vuruşu ile galibiyeti getirdi. Futbolcuların ve seyircilerin gol sonrası sevinçleri şampiyon Erzincan spor olarak stat da yankılandı.

İlk yarıda oynadığı 17 maç sonucunda 8 galibiyet 5 Beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 29 puan ile dördüncü sırada yer aldı.

Maç sonrası açıklama yapan çıkan Anagold 24 Erzincanspor teknik direktörü Tuğrul Metin galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek; “          iyi takımız çok iyi oyuncularımız var seyircilerimizden sabırlı olmalarını istiyoruz biz sabrettik 90+5 dede olsa golü bularak galip geldik. İkinci yarıda yapacağımız transferlerle inşallah Erzincan’a Şampiyonluğu getireceğiz dedi.

Editör: Doğu Gazetesi