Meysunana Anaokulunda veliler okul öncesi dönemde yapılacak dil eğitimiyle ilgili olarak AR-GE Biriminde görevli Proje temsilcisi Seda Cengiz tarafından bilgilendirildi.

Erzincan’da eğitim veren tüm anaokullarında yapılacak olan toplantıların ilki Meysunana Anaokulunda başladı. Toplantıda veliler ikinci dönem anaokullarında kulüp faaliyetleri kapsamında eş zamanlı olarak başlatılacak olan dil eğitimi ile ilgili bilgi aldılar ve sorularına cevap buldular.

Erken çocukluk döneminde dil eğitiminin çocukların doğal ortamında oyun, şarkı ve görsellerle etkinlik temelli gerçekleştirilmesi gerektiği anlatıldı. Ayrıca kulüp saatlerinde Müdürlüğümüze bağlı çalışan gönüllü İngilizce öğretmenleri tarafından derslerin işleneceği bilgisi verildi. Okul öncesi öğrencilerimizin içinde bulunduğu 3-5 yaş arası hızlı dil edinimi döneminin sağlıklı bir dil eğitimi ile geçirilmesinin çocuklarımız üzerindeki olumlu etkileri anlatıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE BirimiProje temsilcisi Seda Cengiz, Velilerin ilgi ve heyecanıyla karşılanan “Dil Edinimi” Projesinin bilgilendirme toplantılarının önümüzdeki günlerde diğer anaokullarımızda da devam edecek” dedi.

Meysunana Anaokulunda gerçekleştirilen Toplantıya Okul Müdürü Nursel İnan ve Müdür Yardımcısı Yasemin Sezen Korkmaz ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Biriminde görevli Proje temsilcisi Seda Cengiz katıldı.

Editör: Doğu Gazetesi