Doğu Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Halil İbrahim Özdemir ile bir süre görüşen  Milletvekili adayları  Türkiye’nin her şeyinin mevcut olduğunu,  İstikrarın takrar yakalanması ile birlikte  Türkiyeyi iyi günlerin beklediğini söylediler. Gerek ekonomik yöndein gerekse asayiş yönünden  Türkiyenin çağ atlayacağını söyledi. 
1 Kasım seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını, ya kazanımların devam edeceğini ya da geriye dönüşün kapılarının aralanacağını söyledi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; "Dış güçlerin ve içerideki işbirlikçilerinin Türkiye’yi getirdiği duruma hepimiz şahidiz.  İstikrarın elden gitmemesi için  var gücümüzle çalışacağız.  Çalınmadık kapı, sıkılmadık  el bırakmayacağız.  Bu seçim Türkiyenin geleceği açısından bir milattır.  Gerek il teşkilatı, gerekse ilçe teşkilatımızla , hanımlar komisyonu üyelerimizle  bir bütün olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 
Milletvekili çıkarması mümkün olmayan partilere oy veren vatandaşlarımıza saygı duyuyoruz. Ancak başka partilere verilen her oy  HDP’ye yarayacaktır" dedi.  
Milletvekili çıkarması mümkün olmayan partilerin seçmenlerinin bir kısmının eskiden olduğu gibi Ak Partiye oy vereceklerine inandıklarını söyleyen Milletvekili Adayı Karakelle,  Ak parti bir önceki seçimde aldığı oydan daha fazlasını  alarak iki milletvekilinin ikisine de talip olduğunu söyledi.
Milletvekili adayı Serkan Bayram ise  açıklamasında “Var gücümüzle çalışacağız. Kazanacağımıza inanıyoruz. Bu yüzden de güçlüyüz.” dedi.
Erzincan Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatı ile çeşitli ziyaretler gerçekleştiren, AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram; "Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. AK Parti adayları olarak herkesi ziyaret ederek seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve halkımızın da teveccühü ile Erzincan'da geçen seçimde çok az farkla çıkaramadığımız iki milletvekillini bu seçimlerde çıkaracağız inşallah" dediler. 
Milletvekili Adaylarının ziyaretine Ak Parti il ve ilçe teşkilatı mensupları ile Kadın Kolları ve Gençlik kolları üyeleri de katıldılar.
Editör: Doğu Gazetesi