AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, Türkiye’nin sınır hattında güvenliğini tehdit eden unsurların etkisiz hale getirileceğini söyledi.

Milletvekili Bayram açıklamasında; “Devletimiz Fırat Kalkanı operasyonu ile başlayarak sınırlarında terör devleti kurulmasına engel olan operasyonlarına devam ediyor. Türkiye teröre karşı net tavrını Afrin “Zeytin Dalı Operasyonu” ile bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Son derece başarılı geçen bu operasyonlar ile de kahraman türk ordusu gücünü bir kez daha göstermektedir.

Kendi kararlarını tam bağımsız bir şekilde uygulayan hükümetimiz bundan sonrada ülkemizin güvenliğini tehdit eden her türlü unsuru ortadan kaldıracaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın da belirttiği gibi Afrin, ’den sonra sıra Münbiç’e gelecek ve tüm güney sınırımız bu hainlerden temizlenene kadar harekatlar devam edecektir.

Bölgede terör devleti kurulmasına asla izin vermeyeceğiz. Vatanımızın, komşu ülkelerimizin kısacası bölgede yer alan ülkelerin ve yaşayan sivil masum halkın huzuru ve güvenliğini sağlayana kadar hükümetimizin tavrı nettir ve gereken yapılacaktır. Terörü destekleyen binlerce tır dolusu mühimmat yardımında bulunan ülkelere Türkiye’nin cevabı “Zeytin Dalı” operasyonu ile verilmiştir.

Türkiye iktidarıyla muhalefetiyle ve tüm halkıyla tek yürek olup Afrin “zeytin dalı” operasyonuna destek vermiştir. Kahraman askerlerimize Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum. Dualarımız her zaman onlarla” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi