Doğa Koleji öğrencileri, geçtiğimiz aralık ayı içinde geliri ile engelli kardeşlerine akülü sandalye alabilecekleri “Her Okul Bir Sandalye” sloganı ile kermes şeklinde bir yardım kampanyası düzenledi. 3 Aralık "Dünya Engelliler Günü" kapsamında, rehberlik bölümleri ve öğrenci meclislerinin yönetiminde gerçekleşen kermesten elde edilecek gelir ile her şehirde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bildirdiği bir engelli öğrenciye akülü sandalye hediye edilmesi planlandı. Doğa Koleji velilerinden bir kişi de kampanyaya iki adet akülü sandalye alarak katıldı.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile iletişime geçen Erzincan Doğa Koleji, hayırsever velilerinin hediye ettiği iki akülü sandalyeden ilkini ihtiyaçlı olan aileye takdim etti. İsminin verilmesini istemeyen hayırsever velilerinin hediye ettiği ikinci akülü araba ise Türk Kızılayı Özel Eğitim Merkezi yetkililerine teslim edildi.

Teslimat sonrasında Okul Yönetimi, kampanyaya katılan tüm öğrenci, veliler ve okul çalışanları ile özellikle hayırsever velisine yapmış oldukları yardım ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederek mutlu ve engelsiz bir hayat dilediler.

Editör: Doğu Gazetesi