Erzurum 13. Bölge Eczacı Odası ile Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen atölye çalışmasına, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel KadıoğluErzurum13. Bölge Eczacılar Odası Başkanı Hasan Fehmi Altıntaş, Ecz. Mehmet Latif Güneş, fakülte öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen atölye çalışmasına, gruplar halinde iştirak eden öğrenciler, atölyede 4 grup oluşturdu ve her grup, eczacılıkta mesleki sorunlar ve bunlara ilişkin çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Dekan Prof. Dr.Kadıoğlu, atölye çalışmasında öğrencilerinin, eczacılık mesleğinden beklentileri, üniversite ve eğitim-öğretime ilişkin muhtemel sorunlar ve bunların çözümüne yönelik görüşlerini ortaya koyma fırsatı bulduklarını söyledi. Prof. Dr. Kadıoğlu, ‘’Erzurum 13. Bölge Eczacı Odası ve Fakültemiz tarafından yapılan bu uygulama; öğrenim, üniversite hayatı ve mesleki sorunların tespiti ile bunların çözümüne yönelik, uygulanabilir projelerin üretilmesi açısından son derece yararlı geçmiştir. Öğrencilerimizin mesleki projeler üretebilmesi ve bunların hayata geçirilebilir olması bizim için önemli. Atölye çalışması sonunda, saptanan sorunlar ve bunların çözümüne ilişkin proje hazırlanacak. Hazırlanan projeler, Erzurum 13. Bölge Eczacı Odası ile Fakültemiz Dekanlığınca, uygulanabilirlik açısından değerlendirmeye alınacak’’ dedi. Erzurum 13. Bölge Eczacı Odası Başkanı H. Fehmi 
Altıntaş da, atölye uygulamasında öğrencilerle gün boyu Eczacılıkta yeni projelerin üretilip hayata geçirilmesi adına fikirlerin tartışmaya açılarak beyin fırtınası yapıldığını ifade etti ve Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin bu çalışmasında yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Atölye çalışmasına verilen yemek molasında öğrenciler, 
Erzurum 13. Bölge Eczacı Odasınca verilen öğle yemeğinde buluştu. Atölye çalışmasının ardından, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Kadıoğlu, çalışmaya katkılarından dolayı günün anısına, 13. Bölge Eczacı Odası Başkanı Altıntaş’a teşekkür plaketi takdim etti. 
Editör: Doğu Gazetesi