Ziyaretler kapsamında Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Necmettin Ünal, İŞKUR İl Müdürü Enver Yücel'i makamında ziyaret etti. 
Ziyarete Erzincan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Hakan Sudaş ve Sanayi Ticaret İl Müdürlüğü'nde görevli Şube Başkanı Şemistan Erdoğan eşlik etti. 
Ziyaretler kapsamında bir açıklama yapan Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Necmettin Ünal; "Ahilik haftası münasebetiyle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında İŞKUR Müdürümüzü ziyaret ettik. Ziyaretimizde haftamızın önemini ve bu hafta içerisinde yapılan etkinlikler hakkında büroşürler dağıtarak Ahilik haftamızın önemini herkese anlatıyoruz. Ziyaretlerinde bizi kırmayarak ağırlayan İŞKUR İl Müdürümüz başta olmak üzere çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, İŞKUR İl Müdürü Enver Yücel ise; "Öncelikle ahilik haftanızı kutlar ve başarılarınızın devamını diliyorum. Ahilik kültürü geçmişimizden gelen bir kültürdür. Sizde bu kültürü nesillerden, nesillere sürdürmeye devam ediyorsunuz bu hafta itibariyle de bizleri ziyaret onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi