Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor’da alınan başarısız sonuçlar nedeniyle eleştirilerin hedefi haline Teknik Direktör Mehmet Kaya, yaptığı açıklamada camiadan sabırlı olmasını istedi. Sezona Tire1922 beraberliği Diyabekir ve Turgutlu yenilgileriyle başlayan Anagold 24 Erzincanspor’da Teknik direktör Mehmet Kaya, camiadan biraz sabır isteyerek, bir galibiyetin kendilerine katacağı özgüvenle çıkışa geçeceklerini söyledi.

 UMUTSUZLUK BİTİŞTİR

Taraftarlardan sabır isteyen Kaya, şöyle konuştu ‘‘Eksiklerimizi gördük sıkıntılarımız tespit ettik, önümüzdeki hem kupa maçında hem de lig maçında sıkıntıları gidererek iyi sonuçlar alamaya çalışacağız. Umutsuzluk bitiştir, Mevlana’nın dediği gibi bizim kapımız umutsuzluk kapısı değil, umudumuzu asla yitirmiyoruz, bundan sonraki süreçte daha iyi mücadele edeceğiz, yanlışlarımız azaltarak yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.

TARAFTARIMIZIN BİN KATI KADAR BİZ ÜZÜLÜYORUZ

Tecrübeli Teknik adam Kaya, sözlerine şöyle devam etti. ‘‘Hayatım boyunca buna benzer şeyler çok yaşadım ama asla pes etmedim, pes etmediğim için de bugüne kadar bu işi bu yaşa kadar yapabildim. Tabi taraftarımız duygularını anlıyorum, üzüntülerini anlıyorum onların bin katı kadar biz üzülüyoruz, ama üzülmek sorunu çözmüyor, çarelerini bulacağız nerde hata yaptıksa o hatayı tamir edip onarıp çıkışa geçeceğiz. Eksiklerimiz var, bu eksiklikleri tespit ettik, bundan sonraki maçlarda eksik gördüğümüz yerleri onararak yolumuza devam edeceğiz.

TURGUTLU MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Teknik Direktör Kaya, hafta sonu 3-0 mağlup oldukları Turgutlu maçını da değerlendirerek, şu ifadeler de bulundu. ‘‘Oyuna ilk başladığımız andan itibaren ilk on dakikayı seyreden birisi rakip takımım bizim kaleye gelme ihtimali yok derdi çünkü top hep bizde biz hep pas yapıyoruz, biz oynuyorduk, bir savunma hatası ile golü yedik, ondan sonra işin seyri değişti, rakip takımın aklında galibiyet yokken, maçı kazanabileceklerine inandılar, biz ise tam tersi panik yaptık ve 2. golü de yedik, bu durum ilk yarının sonuna kadar devam etti.

BU MAÇTAN İNŞALLAH FUTBOLCULAR DA DERS ALMIŞTIR

İkinci yarıda yaptığımız iki değişiklik ile rakibi abluka altına aldık. 16 tane korner kullandık, direklere vurduk, kaleci çıkardı, maçı 2-2’ye getirmek isterken, savunmada açıklar verdik, bu açıkların birinden de 3. golü yedik, şanssız bir gündü. Belki alacağımız çok dersler olan bir maç oynadık, bu derslerden umarım bizim aldığımız kadar oyuncular da dersler almışlardır. Taraftarımıza özellikle söylemek istediğim şudur ki, panik yapmayalım, umutsuzluğa düşmeyelim, çünkü biz inşallah düştüğümüz yerden kalkmasını biliriz, umutsuzluk yok diye konuştu.

Editör: Doğu Gazetesi