Ayrıca Bölgede yeni yürüyüş yolları ve seyir terasları ile seyir köprüleri inşa edildi. Şimdide çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor.

 

Çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeyi ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “180 bin m2 alana sahip olan Ekşisu mesire alanında yürütülen çalışmaların en kısa sürede tamamlayacağız. Mesire alanında bulunan ve Ekşisu bölgesine hayat veren havuzun ve yakınında bulunan göletin suyunu tahliye ederek iş makineleriyle temizliğini gerçekleştirdik. Ayrıca bölgede 40 bin m2’lik yeni mesire alanını kullanıma hazır hale getirdik. Bu alanda 750 araçlık 10 bin m2 alana kurulu bir de otopark hizmete sunuyoruz. Ekşisu bölgesinde yapılan bu köklü çalışmalar dışında duvarların ve yolların yenilenmesi gibi detay çalışmalar da yürüttük. Şimdide çevre düzenlemesini gerçekleştiriyoruz. Gece gündüz çalışarak bu özel bölgemizi daha güzel bir hale getirmek için gayret gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim " dedi.

 

Gerçekleştirilen incelemelerde Başkan Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğulları eşlik etti.

Editör: Doğu Gazetesi