TÜGVA genel merkezi 81 ilde olağan genel kurullarını gerçekleştirmeye başladı. Bu kapsamda Türkiye Gençlik Vakfı genel başkan yardımcını Kemal Bilal Aydın ve teşkilat bölge sorumlusu İsmail Evlek’in katılımlarıyla TÜGVA yurdunda gerçekleştirildi. 1. Olağan genel kurulunda mevcut il temsilcisi Emre Özkan ile yola devam etme kararı aldı.

Emre Özkan yeniden başkan seçilerek görevine devam dedi. Başkan Özkan yaptığı açıklamada ise; “İl teşkilatımızın performansı mükemmel seviyede. Bütün her şey zamanında ve sistematik bir şekilde yapılıyor. Sonuçta alınıyor. Vakfın kurulduğu günden bugüne mevcut il yönetimiyle aynı yolda yürümenin gururunu yaşıyoruz. ‘’ dedi.


İl teşkilatının başarılı çalışmalara imza attığını da belirten Özkan, ilk yılda 1 temsilcilik binası, 1 kitap kafe ve 1 yurt açtıklarını aynı zamanda 14 ortaokul 23 lise  14 fakülte ve 51 bölümde bay bayan olarak ayrı ayrı teşkilatlandıklarını anlattı.


Özkan; ‘’İki yıllık görev sürecimizde aynı yolda yürüdüğümüz kardeşlerimizle güzel çalışmalar yapmak nasip oldu. Yeni hedeflerimizle önümüzde ki dönemlerde de elimizden geleni yapacağız inşallah’’ İfadelerini kullandı.

Editör: Doğu Gazetesi