Destek kampanyasına genel olarak, satışlarında "yüzde 10 indirim" uygulayacaklarını ve indirimlerin belirli ürünlerde yıl sonuna kadar süreceğini belirtiyorlar.

Erzincan’ın öncü mağazalarından CADDE HOME, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek kapsamında mağazada satışa sunulan koltuk takımı, yatak odası takımı, yemek odası takımı gibi mağazada ki tüm ürünlerde kampanya kapsamında yüzde 30’a varan indirim uygulanacağını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak CADDE HOME Sahibi ve İşletmecisi Selami Yüksel şöyle konuştu: “Türkiye ekonomisinin istikrarlı olarak büyümesine destek olmak üzere elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. Ülkemizin potansiyeline her zaman inandık ve inanmaya devam ediyoruz. Alınan önlemler sayesinde ekonominin çarklarının daha sağlık bir şekilde dönmeye devam edeceğine inanıyorum. Düşük enflasyon oranı, uzun vadeli ekonomik amaçlara ulaşabilmek için gerekli koşulların başında geliyor. Dolayısıyla, ekonomik büyüme ve istihdama yönelik politikalara ihtiyacımız var. Bu doğrultuda Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nın mali disiplini koruma ve fiyat istikrarını sağlamaya odaklanmış olmasından memnuniyet duyuyoruz ve Enflasyonla Mücadele Programı’na destek veriyoruz.”dedi.

Editör: Doğu Gazetesi