Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal’ı makamında ziyaret eden Federasyon yönetimi, çalışmalarından ve katkılarından dolayı Birdal’a teşekkürlerini sundular. Ziyarette Federasyonun çalışmaları hakkında bilgiler veren | | | | Başkan Selahattin Ayvaz, Federasyon’un giderek güçlendiğini, İnsan kaynaklarını ve yönetim anlayışını geliştirdiğini, Türkiye’nin neresinde olursa olsun Erzincanlı ile bir şekilde iletişim kurmaya çalıştıklarını ifade etti.
 
Federasyonun yıl içerisinde yapacağı faaliyetleri planlarken, tüm siyaset adamları, Bürokratlarımız, Aydınımız, kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapma, istişare etme mecburiyeti olduklarını söyleyen Ayvaz, “Başarılı bir kuruluş olmak istiyorsak hemşerilerimize ve tüm kesimlere güven duymamız, onların da güvenini kazanmamız gerekiyor. Yüreklerimizin ortak amaçlar için tek tek değil topluca vurmasını istiyoruz” dedi.
 
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal da Federasyonun yeni yönetimine başarılar dileyerek, Erzincan ve Erzincanlılar için hayırlı çalışmalar yapmaları temennisinde bulundu. Birdal, “Erzincan ve Erzincanlı için yapılan tüm çalışmaları destekliyoruz. Bu çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarımız önemli görev üstleniyorlar. Federasyonu çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.
 
 
Erzincanlıların Türkiye’nin neresinde olursa olsun birliktelik kurma amacıyla hemşehri dernekleri kurduğunu belirten DHMİ Genel Müdürü Birdal, “Başta İstanbul olmak üzere Derneklerimiz güzel faaliyetler yürütüyorlar. Ankara’da da son yıllarda derneklerimizin sayıları artıyor. Birlikteliğin güzel örneklerinin sergilendiği bu derneklerde ben duygusunu ortadan kaldırmalı ve daha güzel hizmetler etmeliyiz” dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi