Erzincan Havacılık ve Doğa Sporları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eren Varlı, ziyaret anısına Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu’na bir plaket takdim ederek şehrin Doğa Sporları alanında daha fazla gelişimi için destek istedi.

Başkan Tanoğlu ise ziyaretlerinden dolayı ERHAVDER Yönetim Kurulu Başkanı Eren Varlı’ya teşekkür ederek Erzincan için yapılan her çalışmanın destekçisi olacaklarını belirtti.

Yapımı devam eden Süt İşleme Tesisi ile ilgili Valilik Toplantı Salonunda proje ortakları olan Kızılay, Erzincan Valiliği, Erzincan İl Özel İdaresi, Erzincan Ticaret Borsası, Erzincan Belediyesi ve Erzincan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında gerçekleşen toplantıda süt fabrikası ile ilgili son kararlar alındı.

Toplantının ardından Kızılay yetkililerinden Kızılay Yatırım A.Ş. CEO’su İlyas Haşim ÇAKMAK, Kızılay Yatırım A.Ş. Finans Sorumlusu Erdal DURSUN, Kızılay İçecek A.Ş. Genel Müdürü Metin KUL, Kızılay Erzincan İl Temsilcisi Burak MUMCU, Erzincan Fabrika Müdürü Muharrem TUTUŞ ve Erzincan Özel İdare Genel Sekreteri Yaşar FELEKOĞLU, Erzincan Belediyesi Başkan Yardımcısı Savaş SİNANOĞLU, Erzincan Ticaret Odası Başkanı Ahmet TANOĞLU, Sinan ŞENGÜL, KUDAKA Erzincan Sorumlusu Bedrettin UZUN ile birlikte Süt Toplama Soğutma Merkezi ve Süt Analiz Laboratuvarına ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Editör: Doğu Gazetesi