Yapılan İftar sonrası minik öğrencinin yaptığı yemek duası sonrası Genç Önder Başkanı İmam Hatip Abdulbaki Asal okuduğu Kuran Tilaveti ile gönülleri serinletti.

Dernek binasını açarak böyle güzel bir günde bir arada olmamızı sağlayan ve bizlerden hiçbir şey esirgemeyen ERİHMED yönetim kurulu başkanıma teşekkür ederim diyerek söze başlayan Çiçekçi Baba Derneği Eğiticisi ve İmam Hatip Taner Koç “İnşallah böyle güzel etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

 

Erzincan İmam Hatip Mezun ve Mensupları yönetim kurulu başkanı Burhan Çakır ise kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Çakır konuşmasın da; Siz kardeşlerimizi derneğimizde bir iftar programında ağırlamaktan mutluluk duydum. Sizler bizlerin geleceklerisiniz ve gelecekte ülkemizin yöneticileri olacaksınız, tıpkı bugün İmam Hatip Mezunu Sayın Cumhurbaşkanımız gibi ülkemize cumhurbaşkanı başbakanı olacaksınız. Sizlerde birer Kuran talebesi olarak İmam Hatipli olarak sizlerden çok büyük başarılar bekliyoruz. Sizleri yalnız bırakmayacak sürekli yanınızda olarak takip edeceğiz. Bugün iftar programında burada beraber olduk bundan sonra sizlere sürpriz hediyelerimiz de olacak bundan sonraki dönemlerde de birlikte olmaya devam edeceğiz. Ben öncelikle sizleri buraya gönderen ailelerinize teşekkür ederim, sizlerden ailelerinize birer İmam Hatip öğrencisi olmak istedikleriniz ailelerinize iletin sizleri mutlaka İmam Hatip Öğrencisi olarak görmek istiyorum ifadelerini kullandı.

İftar programına katılan Kuran Kursu öğrencisi Kerem Duhan Çakır ise kardeşleri ile birlikte burada iftarda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kuran Kursuna gidiyorum ben Kuran’a geçtim inşallah İmam Hatip Lisesini de okuyarak hem dinimi hem de Kuran hafızlığını geliştirmek istiyorum dedi.

Program İftar sonrası çekilen toplu resim ile sona erdi.

 

ERİHMED binasında gerçekleştirilen iftar programına Erzincan İmam Hatip Mezun ve Mensupları Dernek başkanı Burhan Çakır, İl Koordinatör vekili Hasan Çakmak, Genç Önder Başkanı Abdulbaki Asal, Çeçekçi Baba Derneği Eğiticileri Tamer Koç, İlhan Yıldız ile birlikte yaklaşık 45 öğrenci katıldı.

 

Editör: Doğu Gazetesi