18.4.2016 Tarihli ve 2016/8776 Sayılı Kararname ile kurulan Erzincan Tapu ve Kadastro 24. Bölge Müdürlüğüne bölge müdür yardımcısı olarak atanan Bilal Selçuk Atatürk Üniversitesi Harita Mühendisliğini bitirdikten sonra yaklaşık 17 yıldır Erzincan Tapu Kadastro müdürlüğünde görev yapıyordu.

Erzincan İmam Hatip Lisesi Mezunu olan Bilal Selçuk’u ziyaret eden Erzincan İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği yönetim kurulu ve üyeleri Hasan Çakmak, Cem Halil Mercimek, Mustafa Vurgun, Mustafa Sevilir ve Rıfkı Erdem hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra bir süre sohbet ettiler.

Erzincan İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği yönetim kurulu ve üyelerini makamında ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Erzincan Tapu Kadastro Bölge müdür yardımcısı Bilal Selçuk, Bende Erzincan İmam Hatip lisesi mezunuyum Derneğimiz tarafından ziyaret edilmemden dolayı çok mutlu oldum. ERİHMED Erzincan’da İmam Hatip Okullarının yanında mezun ve okuyan öğrencilerin daima yanında olmuş olmaya devam ediyor. Tüm Dernek yönetimimize ve üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Beni yalnız bırakmadıkları ve ziyaretime geldikleri için de ayrıca teşekkürlerimiz iletiyorum” dedi.

Ziyaret sonrası Erzincan İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği yönetim kurulu ve üyeleri Erzincan Tapu Kadastro Bölge Müdür yardımcısı Bilal Selçuk ile hatıra fotoğrafı çekildi.

18/4/2016 Tarihli ve 2016/8776 Sayılı Kararname ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında, kuruluş merkezi Erzincan İli olmak üzere Erzincan, Gümüşhane ve Bayburt illerini kapsayan Erzincan Tapu ve Kadastro 24. Bölge Müdürlüğü ile aynı bölge müdürlüğüne bağlı hizmet birimi olarak 9 adet şube müdürlüğü kurulmuş, Bölge Müdürlüğüne bağlı olan Erzincan İli ile 9. Bölge Müdürlüğüne bağlı olan Bayburt ve Gümüşhane illeri 24. Bölge Müdürlüğüne bağlanmıştı..

Editör: Doğu Gazetesi