Göreve başlayan yeni avukatlar ile birlikte Erzincan Baro’su olarak daha da güçlendiklerini söyleyen Adem Aktürk, adaletin tecellisi için daima çalışacaklarını ifade etti. 
Baro Başkanı Adem AKtürk, yemin töreninin ardından avukatlara ruhsatnamelerini verdi ve yeni görevlerinde her birine ayrı ayrı başarı dileklerini iletti. 
Aktürk yaptığı kısa açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Bu gün burada 5 arkadaşımızın yemin törenini icra ettik ve avukatlık ruhsatlarını kendilerine teslim ettik. Erzincan baromuz böyle genç, dinamik 5 avukat arkadaşımız ile daha çok güçlendi. Baro olarak her zaman bu genç arkadaşlarımızın yanındayız. Bizler avukatlar olarak, hakkın, hukukun temsilcileriyiz. Bağımsız savunmanın temsilcileriyiz. Adaletin tecellisi için çalışıyoruz. Beraber görev yapacağımız bu 5 arkadaşımız ile beraber, adaletin tecellisi için daha güçlendik, daha çok çalışacağız. Ben kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Buraya gelerek bizi onurlandıran ailelerine de ayrıca teşekkür ediyorum.”
Aileleri ile birlikte törene katılan 5 avukat adayı göreve başlamanın mutluluğunu yaşarken, aileleri de çocuklarını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.   

 

Editör: Doğu Gazetesi