AK Parti Erzincan Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Keleş konuyla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında; “AK Parti genel merkez teşkilat performans sisteminde Haziran ayı değerlendirmesinde bölge birincisi ve Türkiye dördüncüsü olduk. AK Parti Erzincan Gençlik Kolları İl Başkanlığı olarak Türkiye’nin ilk Devlet Başkanı AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere duyduğu güvenle çalışmalarımızı özveriyle yaptık. Bu çalışmalarımızda daima yanımızda olan hemşehrimiz medarı iftiharımız Başbakanımız Binali Yıldırım’ın bizlere olan öncülüğü yol göstericiliği bizlerin enerjisine enerji kattı.

Seçim süreci boyunca 27. Dönem Erzincan Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Karaman ve Sayın Burhan Çakır’ın yanında olduk. Gece gündüz demeden dolaştık. Millet sevdamızı hizmet aşkımızı anlattık.

24 Haziran’da sandıklarda aldığımız sonuç bütün teşkilatımızın aşkla sadakatle yapılan çalışmalarının neticesidir. Sevdası millet davası bu ülkeye hizmet olan bir teşkilatın neferi olmaktan mutluyuz. Rabbim bizlere bu gençliğe bu millete daima doğru yolda hizmet etmeyi nasip etsin. Ben 27. Dönem Erzincan Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Karaman ve Sayın Burhan Çakır’ın milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Kendilerinin şehrimize değer katacaklarından şüphemiz yoktur.

Ben bir önce ki Milletvekillimiz Sayın Sebahattin Karakelle’ye emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 26. Dönem Erzincan Milletvekilimiz Sayın Serkan Bayram, 27. Dönem’de İstanbul Milletvekili seçildi. Kendisine başarılar diliyorum.

Siyasette gençliğe önem veren fikirlerini benimseyen bir AK Parti mensubu olmaktan gururluyum. Çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Seçim süreci boyunca her zaman yanımızda olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi