AK Parti tarafından “Vakit Türkiye Vakti” sloganıyla seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, AK Parti Erzincan İl Teşkilatı ile birlikte gönüllere dokunmaya devam ediyorlar.

2-0 hedefine olan inançlarını her seferinde yineleyen AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları, şehirde ki ziyaretlerde sevgi seliyle karşılanıyorlar. Memleketi Erzincan’a dev bir vizyonla gelen, dev projelerin mimarı AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Süleyman Karaman, memleketiyle daha çok daha yakından ilgilenebileceği bir göreve layık görüldüğü için çok memnun olduğunu söyledi.

AK Parti Erzincan Teşkilatının başarılı il başkanlarından Burhan Çakır ise gittiği her yerde şehrine ve davasına daima hizmet etmenin haklı gururunu yaşadığını ve milletin takdiriyle daha büyük hizmetlere imza atmak için heyecan dolu bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Mevlana Camii’nde Teravih namazını kılan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Karaman ve Çakır, çıkışta vatandaşlarla bir araya gelerek Erzincan’a güçlü bir vizyon kazandıracaklarını daha refah daha gelişmiş bir Erzincan ve daha güçlü bir Türkiye için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söylediler.

Editör: Doğu Gazetesi