Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Merkez Hocabey Mahallesi'nde Erzincan Valiliği başta olmak üzere bazı kuruluşların da desteğiyle yapımı tamamlanan Erzincan Muhtarlar Derneği’nin hizmet binasının açılışını yaptı. Açılış töreninde konuşan Dernek Başkanı Kurtuluş Kılıç, "Muhtarlar Derneği'ne yakışan bir bina yapıldı. İnşallah burada hayırlı toplantılar yapılarak, güzel kararlar alınır. Başta Erzincan Valiliğimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Burası daha önce eski bir yerdi. Uzun süren uğraşların ardından yenilendi. Hizmetin daha verimli şekilde yürümesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.


Muhtarların mahallelerde olup biteni bildiğini söyleyen Erzincan Valisi Ali Arslantaş, "Muhtarlar herkesin derdini, sıkıntısını biliyor. Dolayısıyla bizim en yakın mesai arkadaşlarımız, en büyük yardımcılarımız muhtarlardır. Vatandaşların taleplerini bize ulaştıran, düşkünlere, sahipsizlere devlet adına sahip çıkanlar yine muhtarlarımızdır. Vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek adına yenilenen muhtarlar derneği hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Açılışın ardından hizmet binasında incelemelerde bulunan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, muhtarlar ile sohbet ederek sorunlarının dinledi. Vali Arslantaş’a teşekkür eden muhtarlar, Vali Arslantaş’ın ilçelerde başlatmış olduğu muhtarlar toplantısının memnuniyet verici olduğunu dile getirerek, bu toplantılarda muhtarların tüm talepleri alınarak gerekli girişim ve çözümlemelerin yapıldığına vurgu yaptılar.

Editör: Doğu Gazetesi