Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Erzincan Refahiyespor –Y.Yozgatspor karşılaşmasını Şırnak Bölgesinden Hüseyin Çiftsüren yönettiği karşılamada yardımcılıklarını Ş.Urfa Bölgesinden Mehmet Uğur Alptekin ile Bingöl Bölgesinden Esran Anşin yaptı. Karşılaşmanın 4.hakemi olarak Diyarbakır Bölgesinden Sedat Orak yaptı. Erzincan 13 Şubat Şehir stadında oynan bir karşılaşmada son haftalarda artan seyirci bu maçta da Erzincan Refahiyespor’u yalnız bırakmadı. 
İlk yarısı Başladığı gibi 0-0 biten karşılaşmada Erzincan Refahiyespor ile Y.Yozgatspor takımları golleri ikinci yarıda buldu. Ligde kalma mücadelesi veren Y.Yozgatspor karşılaşmanın 66.dakikada Penaltıdan Fatih Şanlı golünü atarken, Erzincan Refahiyespor’dan Semih Kâtip karşılaşmanın 89.dakikasında takımın beraberlik sayısını kaydetti.  Karşılaşma 1-1 biterken, her iki takımda Aldıkları 1’er puanla yerlerini korumayı başardılar
Erzincan Refahiyespor takımı aldığı beraberlikle puanın 40 'a çıkarırken 5.sıradaki yerini korudu. 24 Maçta 11 galibiyet, 7 beraberlik alan Erzincan Refahiyespor takımı 6 maçta mağlup olurken 25 gol rakip filelere bırakırken, kendi kalesinde 18 gol gördü. Erzincan Refahiyespor takımı önümüzdeki hafta Ankara Şekerspor ile deplasmanda karşılaşacak. 
Editör: Doğu Gazetesi