Saklı Kent, 1939 Kaybolan Şehir Erzincan, Anadolu Yollarında film ve belgeselleriyle bilinen Tekin Dönmez ’in yönettiği Arda Güneş’in yazdığı “zamana karşı” filminin çekimleri tamamlandı ve vizyona girdi.
Filmin büyük bir titizlikle tamamlanan çekimlerinin bitişi sonrası oyuncular ve set ekibi mutluluklarını dile getirdiler

Platin Productions'ın yapımcılığında vizyondaki yerini alan kısa metraj uzun soluklu filmin başrollerinde Arda Güneş, Fatih Demir ve Tunay Musullu yer alıyor.

FİLMİN KONUSU
Merakla beklenen Zamana Karşı, kolay para kazanmak için bir yarışmaya katılan sonları hüsranla biten iki gencin zamana karşı verdikleri amansız mücadelesini ve düştükleri tuzaktan kurtulmak için çabalarını anlatıyor.

Vizyona 15 Ekim 202019'da girecek olan filmin konusu şöyle: Her şey küçük kardeşin televizyonda izlediği bir milyon ödüllü bir yarışmaya katılmak için abisini ikna etmesiyle başlar. Yarışmaya katılırlar ve hayatlarının en büyük şokunu yaşarlar.
Çekimleri iki hafta süren ve tamamı Erzincan’da çekilen film için Yönetmen Tekin Dönmez ve Oyuncu Arda güneş maddi manevi yanlarında olan herkese teşekkür ettiler.

Editör: Doğu Gazetesi