Erzincan merkeze 10 kilometre uzaklıkta bulunan Hancıçiftliği Köyü İlkokulu'nda düzenlenen boyama etkinliğine Erzincan Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençler katıldı. Okulunun anasınıfını baştan aşağı boyayan gençler duvara çizdikleri çizgi film karakteri ile de minik öğrencilerin gönüllerini fethettiler. Minik öğrenciler ile birlikte duvarları boyayan gençler oynadıkları oyunlar ile de öğrenciler ile hoşça vakit geçirdiler.

Erzincan Gençlik Merkezi'nin yürüttüğü faaliyetlere gönüllü olarak 2 yıldır katıldığını belirten Hayrünnisa Orhanoğlu " Erzincan Gençlik Merkezi'nin gönüllü üyesiyim. Bugün burada Hancıçiftliği Köyü İlkokulu'nda okulun duvarlarını boyuyoruz. Bu "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi kapsamında düzenlenen bir etkinlik. Minik öğrencilerle birlikte hem okul bahçesinde oyun oynuyor hem de okulun duvarlarına renk vermeye çalışıyoruz. Bizler öğrencilerin yüreklerinde hayallerini renklendirmeye devam edeceğiz. Destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler ile birlikte oyunlar oynayıp hep birlikte okullarını boyayan minik öğrenciler ise "Abilerimize ve ablalarımıza çok teşekkür ederiz. Okulumuzu boyadılar ve çok güzel oldu." diyerek mutluluklarını ifade ettiler.

Düzenlenen etkinlik için gençlere teşekkür eden Okul Müdürü Erkan Bingöl ise "Bugün Erzincan Gençlik Merkezi'nden gençlik lideri ve gönüllü arkadaşlar okulumuza gelerek hem anasınıfımızın duvarlarını boyadılar hem de öğrencilerimizle oyunlar oynayıp farklı bir etkinliğe imza attılar. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Erzincan Valiliğimize, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Doğu Gazetesi