Üzümlüspor Kulübü Başkanı Hasan Keleş'in aralarında bulunduğu 6 kişilik grup, "Karasu Nehri'nde rafting yaptı. 

Sansa Deresi mevkisinden bota biten Keleş ve beraberindekiler, nehirde 14 kilometrelik parkurda heyecan dolu anlar yaşadı.

Keleş, yaptığı açıklamada, kulüplerinden ve Üzümlü Belediyespor'dan sporcular ile bir gurbetçinin katılımıyla Karasu Nehri'nde rafting yaptıklarını söyledi.

Yağışlar nedeniyle Karasu'da bu yıl rafting sezonunun 15 gün geç başladığını belirten Keleş, "Sezonu 15 gün geç açtık ama eylül ayının sonuna kadar burada rafting yapma imkanı var. Herkesi buraya rafting yapmaya bekliyoruz, hiçbir tehlikesi yok" diye konuştu.

Sporculardan Abidin Törenek ise Karasu Nehri'nde rafting yapmanın oldukça keyifli olduğunu ifade ederek, "Rafting için burası çok güzel bir yer" dedi.

Törenek, yerli ve yabancı turistlerin Erzincan'a gelip ilgili kulüplerle görüşerek Karasu'da rahatça rafting yapabileceğini söyledi.

Hayatında ilk defa rafting yapan 58 yaşındaki gurbetçi Nurettin Oruç da Almanya'dan misafir olarak buraya geldim. Arkadaşlar beni rafting yapmak için davet etti. Çok zevkli oldu, hoşuma gitti" dedi.

Heyecanlandığı için 14 kilometrelik parkuru tamamlayamadığını belirten Oruç, fırsat buldukça rafting yapacağını söyledi.
Editör: Doğu Gazetesi