Aksun mesajında şu ifadeleri kullandı; “Acısıyla tatlısıyla, hüznüyle coşkusuyla bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla ulaşmış bulunmaktayız. İnşallah milletimiz ve tüm İslam âlemi 2020 yılında daha güzel günler ve daha mutlu günler görecektir.

Değiştirilemeyen, azaltılıp çoğaltılamayan, harcandığında geri getirilemeyen değerli bir kaynaktır zaman. Bunun bilincinde olup her bir dakikamızı hemşehrilerimiz için değerlendirecek 2020 yılında ortak akılı, istişareyi, katılımcı yönetim anlayışını geliştirerek gelecek nesillerimize daha güzel bir mirasın temelini atacağız. Görevimiz süresince de aynı düsturla Erzincan’ımızı hemşehrilerimizin hak ettiği bir kent haline getireceğiz. Önümüzdeki süreçte yapacaklarımızla vatandaşlarımız her yeni yıla girişinde Can Erzincan’da ki farkı görecek ve bu şehirde olduğu için de kendini daha huzurlu daha güvenli hissedecektir.

Bu duygu ve düşünlerle Erzincan’ımıza, Türkiye’mize 2020 yılının sağlık, huzur, bereket getirmesini diliyor. Büyük milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.”

Editör: Doğu Gazetesi