Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası ile Erzincan İl Kadın Girişimciler Kurulu evsahipliğinde, Coca-Cola Türkiye ve Anadolu Vakfı destekleri ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle gerçekleştirilen Kız Kardeşim Projesi’nin Erzincan’daki eğitimleri 22 Kasım Salı günü Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen sertifika töreniyle son buldu. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Can Yüksel, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Vekili Vesile Şule Arslan, Coca-Cola Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Zeynel Çağlar ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri Direktörü Dr. Işıl Keskin Şahan’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte eğitimleri tamamlayan 81 kadın sertifikasını aldı.

Sertifika töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında; kadınların daha çok gelişmesi, ekonomik hayata katılması ve sosyal hayattaki yerlerini sağlamlaştırması için her zaman destek verdiklerini vurgulayan Erzincan İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Can Yüksel, “Emin olun ki bu katıldığınız eğitimler, bir süre sonra yaşamınızda kullandığınız tecrübeler haline geliyor” dedi.

Coca-Cola olarak, 2020 yılına kadar tüm dünyada 5 milyon kadının ekonomik ve toplumsal hayattaki varlığını güçlendirmek için pek çok çalışma yürütmekte olduklarını belirten               Coca-Cola Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Zeynel Çağlar ise, “Projenin adını kadınlarımızdan ilham alarak belirledik. Kadınlar arasındaki dayanışma kavramından yola çıkarak ‘Kız Kardeşim’ adını verdik,” dedi.

18-55 yaşları arasındaki okuryazar tüm kadınlara açık olan Kız Kardeşim eğitimleri kapsamında verilen eğitimler, kadınların sosyal ve ekonomik hayata daha fazla katılımını hedefleyen kişisel gelişim eğitimleri ile iletişim, bireysel motivasyon ve etkili konuşma konularını içeriyor.

Editör: Doğu Gazetesi