Özellikle büyük açılışlara davet edilen Erzincanlı ses sanatçısı Ferdi Kaya 36 ilin ses sanatçılarının katıldığı yarışmada birinci olarak Erzincan’a büyük onur yaşattı. Her konumda Erzincanlı olmaktan duyduğu gururu ifade ettiğini belirterek Mümkün olduğu kadar Erzincan’a sık gelmeye çalışıyorum. Erzincanlı olarak Erzincan’ı onurla temsil etmeye devam edeceğim dedi.

Sanatçı olarak çıkmış olduğu programlarda, daima yanımda olan sponsorluğumu üstlenen Erzincan Refahiye ilçesi nüfusuna kayıtlı İşadamı Forjina tekstil yönetim kurulu başkanı Turan Kayaoğlu’na teşekkür ederim dedi.

Erzincan Refahiye ilçesi nüfusuna kayıtlı İşadamı Forjina tekstil yönetim kurulu başkanı Turan Kayaoğlu ’da yaptığı açıklama da, “Erzincanlı olarak Erzincan’ı her zaman başarı ile temsil eden sanatçımıza yardımcı olmaktan sponsoru olmaktan dolayı mutluyum, her zaman yanın da olacağımı belirtmek isterim. Ferdi Kaya sesi ve kişiliği ile bunu hak ediyor dedi.

Erzincanlı iş adamı Kayaoğlu, Erzincan’a sık, sık seyahat ettiğini belirterek, ayrıca buradan gerek yurt dışında gerek yurt içinde bulunan hemşerilerimizin de özellikle tatillerini Erzincan’da geçirmelerini istiyorum. Erzincan’a ekonomik katkı sağlamalıyız, Erzincan esnafına destek olma konusunda daha duyarlı olabiliriz dedi.

Editör: Doğu Gazetesi