TFF 3. Lig 3. Grup Takımlarından Erzincanspor Bucaspor deplasmanından aldığı 1 puan ile yetindi. İzmir’e uçarak gidemeyen Erzincanspor maçta da Hüseyin Çiray’ın gol ile havalanmasına rağmen galibiyete uçamayarak 1 puana razı oldu.

Yeni Buca Stadı’nda oynanan karşılamada hakem Tayfun Sarı’nın düdük çaldı. Kırmızı siyahlı takımız sahaya Osman Mert Göktepe, Ufuk Er, Serkan Yola, Burak Turan, Burak Öksüz, Tolgahan Erbay, Erdi Kasapoğlu, Sefa Küpeli, Ali Öztürk, Eser Yayla ve Hüseyin Çiray ilk onbiri ile saha çıktı. Karşılaşmaya oldukça tutuk başlayan Erzincanspor maçın ilk yarısında gol pozisyonu üretmeyi başaramazken maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında yaptığı değişikliklerde daha atak bir futbol oynamaya başlayan Kırmızı siyahlı takımımız aradığı golü 60. Dakikada Hüseyin Çiray ile buldu. Maçın 73. Dakikasında Serkan Yola’nın sakatlanmasının ardından oyuncu değiştirme hakkı bulunmayan Erzincanspor maçın son 17 dakikasını Serkan Yola’nın sakat, sakat oynaması ile tamamladı. Maçın son bölümlerinde rakip Bucaspor kalemizde gol aramaya başladı. 87. Dakika gelişen atakta Bucaspor’lu Cuma Menize skoru 1-1’e taşıdı. Maçta gelişen ataklardan başka gol olmayınca her iki takım 1’er puana razı oldu.

UÇAK KRİZİ YAŞANDI

31 Ağustos Cuma günü Bucaspor deplasmanına gitmek için hazırlanan Anagold 24 Erzincanspor’da sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı uçak biletlerinde yaşanan sorun nedeniyle takım İzmir’e uçak yerine karayolu ile 20 saat’i aşkın bir sürede ulaşılabildi. Konu hakkında kulüp tarafından ise henüz bir açıklama yapılmadı.

BUCASPOR SAHAYA GENÇLERLE ÇIKTI

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta evinde Anagold 24 Erzincanspor ile karşı karşıya gelen Bucaspor altyapıdan yetiştirdiği futbolcularıyla sahaya çıktı.

Maddi sıkıntılar yüzünden tecrübeli futbolcularını kaybeden ve transfer yasağını kaldıramayan sarı-lacivertlilerde 19 futbolcunun lisansı çıkarıldı. Erzincanspor maçında İzmir ekibi'nde kadroda olan futbolcuların tümünün Buca Futbol Akademisi'nde eğitim gördüğü öğrenildi.

Editör: Doğu Gazetesi