TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Anagold 24 Erzincan spor, Sezonun ilk 3 maçında bekledikleri sonuçları alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek Diyarbekır spor maçı ile iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi. Vedat Çimen Tesislerinde 2 saat süren antrenmanda futbolcular kondisyon ve taktik çalışarak hazırlandılar.

Anagold 24 Erzincan spor, Teknik Direktörü Armağan Turhan, antrenman öncesi önemli açıklamalar da açıklamalarda bulundu. Turhan açıklamasın da;“3 haftayı geride bıraktık. Bu takımın bu olmadığını biliyoruz. Hazırlık periyodunda geçen ve herkesin takdir ettiği bir takım var. Maçlara gelindiği zaman 3 te 3 te yapabilirdik. Maçlardaki yaşanan talihsiz olaylar maçın seyrini değiştirdi. Gizli bir güç iyi oyunumu muzu engelliyor. Kağıt üzerinde bizim kalitemizde değiller. Geçtiğimiz 3 maçta oyuncularım buz uyu takımız yeniriz havasıyla çıktılar ve bu sonuçlarda alındı. Oyuncularda biz bu değiliz hocam diyorlar. Futbolcularım iyi niyetli ama bir yerde bir şeyler olmuyor. Cumartesi günü oynayacağımız Diyarbekır spor maçı bu takımın başlangıç olacaktır galibiyetler için.

Taraftarlarımızdan 90 dakika bizi desteklemelerini istiyorum. Geçen yıldan kalma bir hesabımız ver Diyarbekır spor ile. Bu maçı kazanarak yeni bir başlangıç yapacağını düşünüyorum. Taraftarımız bizim yanımızda olsun bize puan ve puanları kazandıracaktır. Birkaç sakat futbolcu dışında takımımız tam kadro hazır” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi