Gerçekleşen Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Olağan Genel Kurulunda Mahmut Kolat ve Oral Sarıoğlu yarıştı. 220 üyenin bulunduğu odada 184 üye oy kullanırken seçimlerde 103 oy alan Oral Sarıoğlu tekrar başkan seçildi.
Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliğinde gerçekleşen Olağan Genel Kurula Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Birlik Başkanı Necmettin Ünal, Esnaf ve Sanatkârlar Odası'na bağlı Oda Başkanları ve Elektrik ve Elektronikler Odası'na bağlı üyeler katıldı.
Seçiminin sonucunda üyelere teşekkür konuşmasını yapan Başkan Oral Sarıoğlu " Değerli meslektaşlarım ve misafirler sizlerin huzurunda bu görevi bana layık gören değerli üyelerime ve bana her zaman güvenen dostlarıma teşekkür ediyorum. Biliyorum bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı gücüm yettiği kadar ekibimle beraber hep ileriye taşımak için çalıştık.Çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca başkanlığımı msj'la, telefonla arayarak ve bizzat gelerek kutlayan tüm dostlarıma en içten duygularımla teşekkür ediyorum . Sağ olsunlar, var olsunlar. Yönetim Kurulu üyeleri adına teşekkür ediyorum "dedi  
Editör: Doğu Gazetesi