Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Polat, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili olabilmek için siyasete atılması ile birlikte görevinden istifa etmişti.

 Ak Partiden Erzincan Milletvekili aday adayı olan Selçuk Polat'tan boşalan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yönetim kurulu tarafından yapılan seçimin ardından Muhittin Kalbur seçilmişti. Kısa bir süre Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinde bulunan Muhittin Kalbur, geçtiğimiz gün görevinden istifa etiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Muhittin Kalbur'un istifa etmesi ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de istifalarını verdiler.

Yönetim kurulunun tamamen istifa etmesi ile birlikte Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinde yeniden seçim yapılması gündeme geldi. Yeni seçim ile birlikte yeni isimlerin başkanlık ve yönetim kurulunda görev alması beklenirken, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasının yeni başkanının kim olacağı merakla bekleniyor.

ETSO'da yönetim kurulu Başkanlığı için Ziraat Mühendisi Orhun Erten'in ismi geçiyor. Orhun Erten'in yönetiminde hangi isimlerin yer alacağı ile ilgili henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Orhun Erten'in kısa bir süre içerisinde yönetimi oluşturup, Erzincan TSO Meclis üyelerinin oylarına sunacağı öğrenildi.
Editör: Doğu Gazetesi