Fatih Teknik Spor ailesinin sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda hedeflerini belirleyen bir kulüp olduğunu, öncelikle alt yapısı sağlam, tesisleşen ve genç futbolculara önem veren bir yapılanma düşüncesi ile seçmelere 7 - 17 yaş kategorisinden genç futbolcuların katılabileceğini ifade ederek bu anlamda destek olacak herkese şimdiden teşekkür etti.

Teknik direktör Arif Budak  Kulüp Antrenörleri ve özel kaleci antrenörü gözetiminde yapılacak olan seçmelere katılan tüm genç oyuncuları yakından izleyeceklerini söyledi.  Uygun yaş kategorisinden oyuncuların katılacağı seçmeler sonunda Teknik ekibin vereceği raporda beğenilen oyuncuları altyapıya kadro için yeterli gözüken futbolcuları da amatör takıma dahil edeceklerini söyledi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Erzincan ımıza ve Türk futboluna yeni yetenekleri kazandırmak adına önemli bir sorumluluk üstlenen FTS kulübünün hedeflerine uygun bir kadro kurmak için seçmelerden çıkacak sonuçların merkezdeki tek kulüp olması hesabı ile büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan E.Uğur Çelik, ayrıca Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Volkan Burak Mumcu’ nun vereceği ciddi destekler ve olanaklar sayesinde önümüzdeki sezon içinde tesis sorununda olmayacağını ümit ediyoruz.

Son olarak başlatılan çalışmalar kapsamında şehrimiz ve ilçelerimizdeki genç oyuncularımıza kapımız sonuna kadar açık. Seçmelere katılmalarını ve gelen bu fırsatı iyi değerlendirmelerini bekliyor ve Tüm Gençlerimizin seçmelere katılmasını arzu ediyoruz” denildi.  

Editör: Doğu Gazetesi