Divan Başkanlığını Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Bedir Limon’un yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Yönetim kurulu, denetim kurulu faaliyetlerinin okunarak oylanmasının ardından oda başkanlığına aday olan mevcut başkan Cemalettin Coşkun ve Alaaddin Maçit konuşma yaptı. İlk olarak konuşan Erzincan Fırıncılar Odası Başkanlığına Adaylığını koyan Alaaddin Macit şu ifadelere yer verdi; “Devam etmekte olan Afrin Operasyonunda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, gazililerimize acil şifalar diler, ailelerine sabırlar diliyorum. Aday olan mevcut başkana başarılar diliyorum” dedi. Ardından konuşan mevcut başkan Cemalettin Coşkun ise şu ifadelere yer verdi; “Bizler oda yönetimi olarak siz değerli oda üyelerimizin talepleri, fikir ve önerileriyle doğrultusunda çalışmalarımıza yön verdik. Tekrar teveccüh gösterip bizleri göreve layık görürseniz. Bu güne kadar odamız ve siz değerli üyelerimiz adına çalışmalarımızın üzerine ekleyerek hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

2 adayın yarıştığı genel kurul, Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik binası toplantı salonunda yapıldı. Fırıncılar Odasına aday olan Alaaddin Macit kullanılan 95 oyun 62’sini alarak Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Editör: Doğu Gazetesi