24Erzincanspor teknik traktörü Mehmet Kaya ile anlaşma sağladıktan sonra yapmış oldukları transferlerle 3. Lig 2. Gurubun en güçlü şampiyonluk adayı durumuna geldi. 24 Erzincanspor bir aylık kampın sonunda son hazırlık maçında sahasında seyircisi önünde Erbaaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Maç sonrası konuşan 24Erzincan spor takım kaptanı Erman Kılıç ve teknik traktörü Mehmet Kaya takımdan memnun olduklarını belirttiler.

Erzincan yabancı yer değil memleketimiz takıma ısınmaya çalışıyoruz diyen 24 Erzincan spor takım kaptanı Erman Kılıç; “Memleketime hizmet etmek için buradayım inşallah eksiklerimizi gidereceğiz bugünkü oyunumuz fena değildi ilk yarı ve ikinci yarının belli bölümleri iyi oldu, inşallah üzerine kayarak gideceğiz. Erzincan’ın makûs halini yeneceğiz diye düşünüyorum. Afyon kampında takıma katıldım diyen 24Erzincanspor takım kaptanı Erman Kılıç, çok güzel arkadaşlıklar var güzel şeyler yapacağız. Burada ilk kez seyircinin karşısına bir hazırlık maçında çıktım çok iyi sahip çıktılar inşallah lığ maçlarında da aynı desteği verirler hatta onlardan stadı doldurmalarını bizlere destek olmaya devam etmeleri ile inşallah hep birlikte bu işi başarıp şampiyon oluruz diye düşünüyorum” dedi.

Hazırlık maçları ölçü değil diyerek söze başlayan 24Erzincanspor teknik traktörü Mehmet Kaya ise; “Hazırlık maçları neden yapılır, antrenmanlar ile birlikte hazırlık maçları oyuncuların mevkileri itibariyle nerede daha faydalı olacağı hangi oyuncuyu kullanacağız noktasın da bizlere bilgi sunması açısından önemli yani sonuçlara çok da önem vermiyoruz. Antrenörlük hayatımda tüm hazırlık maçlarını kaybederek ligde şampiyon olduğum seneleri hatırlıyorum. Ya da bütün hazırlık maçlarını kazanarak çok kötü bir sezon geçirdiğimizi de hatırlarım. İdeal kadromuza yakın olan oyuncularımız biraz daha öndeler. Denediğimiz arkadaşlarımızın biraz daha zamana ihtiyaçları var buda bizlerin ileriye dönük plan yapmamıza ışık tutacaktır.

Kemik kadronun oluşması için biraz daha zamana ihtiyacımız var diyen 24Erzincanspor teknik traktörü Mehmet kaya , sıkıntımız var sizlerde biliyorsunuz hatta yönetimde büyük bir gayret içerisin de ileriye dönük santrafor alma noktasın da haftalardır yoğun çalışmalar var. Bu bölgeye ideal bir forvet almak için yoğun çaba harcanıyor. İnşallah bugün, yarın özeriz. Kemer spor da oynayan Umut Dilek ve Emre Aktaş diye bir arkadaşımız var bununla da görüşmelerimiz devam ediyor. Şuan oynayan Aybars ve Murat iyi niyetli bizler şampiyonluğa oynayan bir takımız dolayısıyla yeterli değil onlarda bizim gelecekte faydalanacağımız iyi oyuncularımız.

Seyircinin beklentilerinin fazla olduğunu belirten Teknik Traktör Kaya, “Seyircimiz mensubu olduğu ilin takımının mutlaka başarılı olmasını ister çünkü bu şehrin insanının ortak paydasıdır futbol bizlerde inşallah bunu başaracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Doğu Gazetesi