3. Lig 2. Gurup 17 hafta maçında hafta sonu kendi sahasın da karşılaşacağı Gölcük spor maçı hazırlıkları yaptığı antrenmanla tamamlayan Anagold 24Erzincanspor da teknik direktörü Tuğrul Metin yaptığı açıklama da; “ iki sakatımız var Hakan ve Erman sakat kesin hafta sonu oynamayacaklar. Bilal ve Aybars’ın cezalı olduğun dan 4 as oyuncumuz maçta olmayacak. Fakat 11 kişi sahaya çıkacağız. Mevcut kadromuz oldukça kaliteli futbolcular. Oynamayacak oyuncularımızın yerine oynayacak olan oyuncularımız da diğerleri kadar performans göstereceklerdir. İlk yarını son maçı önemini biliyoruz. Bizim kadar Erzincan’ımız için de bir o kadar önemli.

Geldiğim günden beri hep şunu söylüyorum diyen Metin, biz 34. Hafta lider olalım en güzeli fakat yine de biz san haftalara kadar hep playoff içinde olacağız. Yeter ki lider olalım 17 hafta ya lider girsek ikinci yarıya da lider olarak başlasak çok güzel olur yüreğimiz bunu istiyor İnşallah bütün çabalarımız bunun için olacak dedi.

Gecen hafta Gölcük sporun maçını izlettiğini hatta antrenmanlarını da izlettiğini belirten teknik direktörü Tuğrul Metin, Gölcük sporda da iki cezalı oyuncu var, sakatları var. Bizim sahamıza gelen rakipler genelde kapanmaya geliyorlar tahminin gölcük spor da kapanacak bize karşı konta ataklarla üzerimize geleceklerdir. Bizlerde buna göre tedbirlerimizi aldık. Bizim göreve geldiğimden itibaren bir hücum dizilişimiz var, ve bir savunma anlayışımız var. Tabi ki hücum dizilişlerimiz rakiplere göre oluyor. Rakibin savunma şekli bizim hücum futbolumuzu ona göre yönlendiriyor. Bu hafta antrenmanlarımızı buna göre yapıyoruz.

Özellikle son iki hafta iyi oynadıklarını fakat şanssız olduklarını belirten Metin, bu hafta sahamızda artık galip gelmek zorundayız dedi. Kondisyon sıkıntımız yok çok iyi futbolculara sahip olduklarını fakat yine de ikinci yarıya bazı transferler yapacaklarını belirterek şampiyon olabilmemiz iç,in kadromuzun daha derin olması daha geniş bir kadroya sahip olmamız lazım mevcut kadromuzda ki oyuncular iyi oyuncular yetenekli kaliteli iyi niyetli fakat takviye şampiyonluğa oynayan bir takım olduğumuz dan dolayı şart bizlerde belli mevkilere oyuncu alacağız ama mutlaka giden oyuncularımız da olacaktır. Biz takviyelerle her mevkii alternatifli hale getirmeliyiz ki daha başarılı ve derin bir kadro ile bu gurubun en iyisi olacağız” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi