İlk olarak Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştiren Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vahdet Gül, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve Erzincan İl Sağlık Müdürü Yard. Doç. Dr. Erkan Hirik gazetecilerin gününü kutladı. Erzincan’da sağlık alanında ki gelişmeleri anlatan Vahdet Gül, Erzincan’ın sağlıkta çok daha iyi yerlere geleceğinin altını çizdi.

Daha sonra Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştiren Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayati Gürkan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Arda Heb, Erzincan Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kemal Akpınar, Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk, AK Parti Erzincan İl Başkanı M. Cavit Şireci, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ferhat Bulut,  ve diğer yöneticiler gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederek çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya, idarecilere tek tek teşekkür ederek, ortak paydaları olan Erzincan için en iyi şekilde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Editör: Doğu Gazetesi