Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan, yıllardan beri basın camiasında görev yaptığını ancak, basınla ilgili Devletimizin üst kurumlarının hiç birinden bu güne kadar bir kutlama mesajı almadıklarını, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle İletişim Başkanı Sayın  Prof. Dr. Fahrettin Altun 'dan gelen kutlama mesajını çok anlamlı bulduklarını ve onur duyduklarını belirterek, " İletişim Başkanımız Sayın Prof. Dr. Fahrettin Altun başkanımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde" bizi ziyaret eden Erzincan İletişim İl Müdürümüz Yahya Tekin'e hem iadeyi ziyarette bulunmak hem de İletişim Başkanının mesajından duyduğumuz memnuniyetimizi belirtmek üzere bugün İletişim İl Müdürlüğü'ne ziyarette bulunduk. İl Müdürümüz Sayın Yahya Tekin'e teşekkürlerimizi ilettik." dedi.

Ziyarette hazır bulunan Erzincan Gazeteciler Cemiyeti önceki dönem başkanları Oktay Kılınç, Barış Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Gürler ile gazeteciler Hasan Çakmak, Eren Bayrak, Alpaslan Kanmaz'da İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun 'dan gelen kutlama mesajından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

İletişim İl Müdürü Tekin, gazetecilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek,"Erzincan'da çok güzel ilişkilerimiz olan Erzincan Gazeteciler Cemiyeti ve üyelerinin ziyaret konusu çok anlamlı. Bu güne kadar bu önemli günlerinde böyle bir mesaj almadıklarını ve İletişim Başkanımız Sayın Prof. Dr. Fahrettin Altun'un "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nde basın camiası çalışanlarına attığı mesajdan dolayı mutlu olduklarını ve memnuniyetlerini belirtmek üzere Başkanlığımızı temsilen il müdürlüğümüzü ziyaret etmeleri kurumumuz için ayrı bir gurur kaynağı oldu. İletişim Başkanlığımızın görevleri arasında yer alan; basın mensuplarının çalışmalarını kolaylaştırıcı adımlar atmak ve basının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla, Erzincan’da il müdürlüğümüzün kurulduğu günden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sürekli olarak yerel basın kuruluşlarıyla ve gazeteci arkadaşlarımızla beraber hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi