Türk Hava Kurumu (THK) Erzincan Şubesi’nin olağan genel kurulu THK’nın Erzincan şube binasında gerçekleştirildi. Tek listeyle yapılan genel kurulda Mustafa Gedük yeniden başkan seçildi.
Tek listenin olduğu genel kurulda geçmiş dönemin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Gedük; “Yönetmelik gereği genel merkezce bastırılmış fitre-zekât zarfları ramazan ayında şubemizce köylerde köy muhtarları tarafından dağıtılıp toplanması sağlanmıştır. Merkezde ise Ramazan ayının tatile gelmesi nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilköğretim okullarında zarf dağıtımı gerçekleşmemiştir. Bu çalışmalar sonucu olarak: 2012 yılı 120.619.70 TL, 2013 yılı 95.445.30 TL fitre-zekât ve Kurban Derisi gelirimiz olmuştur. Kurban bayramı yaklaşmakta iken genel merkezimizin belirlediği tarihte kurban derilerini şubemiz komisyonu tarafından tahmini miktarlar üzerinden ihalesi yapılıp daha sonra kurban bayramında toplanacak deriler için çalışma programı hazırlanmıştır. Önceki yıllarda kurban bayramı öncesi, Kamu Kurum ve Kuruluşlar ile toplantı yapılarak koordineli bir çalışma yapılmış, köylerdeki derilerin toplanması geçici personellerimize bırakılarak her köye vasıta gönderilip, derileri aldırılmıştır” diye konuştu.
Yapılan konuşmalar ve denetim kurulunun raporlarının okunmasının ardından seçime geçildi. Oyların tamamını alan Mustafa Gedük yeniden THK Erzincan Şube Başkanı seçilirken yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: Asılüyeler Mustafa Gedük, Mehmet Yeter, Yunus Balcı, Ercan Heper, Nejdet Öztaş. Denetleme Kurulu Şefik İnci, Adem Yeniçeri, Mümin Nevruz. Büyük Genel Kurul Delegesi ise Mustafa Gedük İle Mehmet Yeter oldu.  
Editör: Doğu Gazetesi