Fatih Teknik Spor, Kulüp Başkanı Emin Uğur Çelik, Erzincan spora alt yapıya futbolcu yetiştirebilme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, 8 -17 yaş arasında çok sayıda gencin katıldığı seçmeler sonrası yaptığımız Antrenmanlar sonucunda gelecek vaat eden oyuncular kulübümüz altyapısına alındığını belirtti.

Fatih Teknik Spor, Kulüp Başkanı Emin Uğur Çelik; "Bu sene düzenlediğimiz seçmeler sonrası çalışmalarımızı sonlandırmış bulunuyoruz. 60 gündür devam eden ve haftada 2 gün süren futbol antrenmanlarımızı; teknik ekibimizin büyük katkı ve destekleri ile yaptık. Katılımcı çocuklara sportif faaliyetler için kıyafetler verdik, antrenman sonrasında ikramlarda bulunduk.

Ne yazık ki böyle bir sahada ve tesiste eğitim aldılar. Tabi gönül isterdi ki daha iyi şartlarda ve tesislerde planladığımız çalışmalarımızı gerçekleştirelim. Buda maalesef bu şehrin eksikliği.İmkânlarımız dâhilinde güzel şeyler yaparak zoru başardığımıza inanıyoruz.'' dedi.

Amaçlarının sadece futbolu öğretmek olmadığını söyleyen Başkan Çelik aynı zamanda çocukları sanal ortamdan kurtararak reel iletişimlerinin güçlendirmelerini sağladıklarını, Antrenörlerimiz özellikle sigara konusunda, olumsuz ve küfürlü konuşmalar konusunda uyarılarda bulundular. Bunların ne kadar yanlış olduğunu anlatarak ve çocukların eğitimine de katkı sunduklarını söyledi.

 

Bütün bu çalışmaları herhangi bir büyük kulübün ya da kurumun patenti altında olmadan, ücretsiz olarak gerçekleştirdiklerini için kulüp olarak bunun mutluluğu içerisindeyiz dedi.

Bu kapsamda Erzincan’da’ ki gençlerin ve çocuklarımızın sportif faaliyetlere katılmasını son derece önemsediğini önümüzdeki yıl farklı branşlarda da aktif çalışmalar yapılacağını dile getirdi.Sonuç olarak U13, U15 takımını sıfırdan oluşturup, 7, 8 çocuğumuzu U17 altyapı takımına katmış bulunuyoruz. Yıl içerisinde yaş gruplarına göre sürekli eğitim alıp ve maçlara çıkacaklar. Gelecek vaat eden futbolcular zaten bunların arasından çıkacak diye düşünüyorum ifadelerini kullandı.

Ayrıca önümüzdeki günlerde kulübümüzde büyük değişikliklere gidilerek şehrimizde ses getirecek çalışmalarımızda devam edecektir. Son olarak bu projede emeği olan herkese teşekkür eder tüm İslam âleminin yaklaşan Kurban Bayramını kutlar sağlık, mutluluk getirmesini temenni ederim” İfadelerine yer verdi.

Editör: Doğu Gazetesi