Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 13 Şubat Spor salonu ve Erzincan Üniversitesi Rektörlük Spor salonunda gerçekleştirilen müsabakalar oldukça çekişmeli geçti.

Guruplarında birinci ve ikinci olan takımlar diğer gurupların birinci ve ikincileri ile çapraz eşleştirmeye tabi tutuldular. Yapılan çapraz eşleştirme maçlarının ardından Türkiye finallerine katılacak olan takımlar belli oldu.

Erkeklerde Ankara Özel İncek Okyanus Anadolu Lisesi ve Erzurum Spor Lisesi Türkiye finallerine yükselirken, kızlarda Ankara Özel Çankaya Mektebim Okullar Anadolu Lisesi ve TED İstanbul Kolej Vakfı Özel Lisesi Türkiye finallerine adını yazdırdı.

Dereceye giren takımların sporcularına Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından katılım belgeleri ve madalyaları verildi.

Erzincan’da düzenlenen Okul Sporları B Gençler kız-erkek Voleybol yarı final müsabakalarında Samsun, Batman, Van, Muş, Ankara, Ordu, Erzurum, Kahmaranmaraş, Elazığ, Diyarbakır, Trabzon ve İstanbul ilerinden gelen takımlar mücadele etti.

Editör: Doğu Gazetesi