Seminer KYK İl Müdürlüğü konferans salonunda 12 yurt müdürlüğüne bağlı lokanta kantin işleticileri, aşçılar, gıda mühendisleri, ilgili yurt yönetim memurları ve yurt müdürlerine yönelik olarak gerçekleştirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden gelen Veteriner Hekim Serap Korucu ve Gıda Mühendisi Eda Çalışkan moderatörlüğünde gerçekleşen seminere Erzincan KYK İl müdürlüğüne bağlı 12 yurt müdürlüğü bünyesinde çalışan altmış personel katıldı. Son zamanlarda ülke gündeminde sıkça yer bulan gıda zehirlenmeleri de göz önünde bulundurularak, KYK yurtlarında kalan öğrencilere daha hijyenik ve daha sağlıklı yemek hizmeti vermenin önemi, hassasiyeti detaylı bir şekilde anlatıldı.

Sabah 06.30-13.00 saatleri arasında kahvaltı, 16.00-23.00 saatleri arasında ise yemek hizmeti verilen KYK yurtlarında besin zincirinde bir bozulma yaşanmadan en kaliteli hizmeti güvenle vermek adına hassasiyet gösterdiklerini, hiçbir öğrencinin zarar görmesini istemediklerini dile getiren KYK İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, “Bizler ülkemizin geleceğine hizmet ediyor, onların en sağlıklı şekilde beslenmelerine dikkat ediyoruz. Bizimle birlikte çalışan müstecirlerimizin de her hususta ve noktada çok hassas olmalarını ve özen göstermelerini istiyoruz” dedi. Ayrıca Gıda Tarım ve Hayvancılık Erzincan İl Müdürü Murat Şahin ve çalışanlarına teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Editör: Doğu Gazetesi