Vali Arslantaş ilk olarak Kavakyolu Belediyesinde Belediye Başkanı Fikret Keskin ile görüştü. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Arslantaş, belediyenin genel durumu hakkında brifing aldı. Ardından Çukurkuyu Beldesini Ziyaret eden Arslantaş, Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu ile görüştü. Çukurkuyu Belediyesinin çalışmalarını ele alan Belediye Başkanı Delikanlıoğlu, belediyenin çalışan sayısı, bütçe gelir gider kalemleri ve belde genelinde yürütülen diğer sosyal faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Buradan Yalnızbağ Belediyesi’ne giden Vali Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Zihni Süzen ile görüştü. Arslantaş, Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alarak, kendilerine ve çalışanlarına kolaylıklar diledi. Bir sonraki ziyaret yeri, Ulalar Belediyesi olan Arslantaş’ı Belediye Başkanı İsmail Can ve belediye personeli kapıda karşıladı. Ziyarette, yaz dolayısıyla beldede çalışmaların yoğun olduğunu söyleyen Başkan Can’a ve ekibine kolaylıklar dileyen Arslantaş, mevsim şartlarının el verdiği sürede çalışmaları hızlı ve en iyi şekilde yapmalarını söyledi. Belde ziyaretleri kapsamında son olarak Demirkent Belediyesini ziyaret eden Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Hakan Ördek ile görüşerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Vali Ali Arslantaş, “Belediye Başkanımız yaptıkları faaliyetleri bize özetlediler. Vatandaşlarımıza gerekli olan hizmetleri götürme noktasında ellerinden gelen gayreti göstermeye çalışıyorlar. Kendilerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da vatandaşın hayatını kolaylaştıracak hizmetleri layıkıyla yapmaya devam edeceklerine inanıyorum” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından duydukları memnuniyeti dile getiren belde belediye başkanları Vali Ali Arslantaş’a teşekkür ettiler. 

Editör: Doğu Gazetesi