Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaretinde yeni yapılan okul giriş çıkış turnikelerini inceleyen Gün, okul müdüründen bilgi aldı.

Okul Müdürü Bahadır Sazlı, öğrencilere verilen kartla giriş çıkışlarını yaptıklarını, bu sistemin aynı zamanda yoklama yerine geçtiğini, ilk dersin 15 dakikasından sonra giriş yapan öğrencinin velisine otomatik olarak bilgilendirme mesajı gönderildiğini ve dersi olduğu saatte sistemin öğrencinin dışarıya çıkışına müsaade etmediğini ifade etti. Sınıfları de gezen İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, öğrencilerle bir araya geldi.

Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. Sınıf öğrencileri ve velileriyle de bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, öğrencilere TEOG maratonundan kurtulduklarını, fakat lisedeki çalışmanın temelinin 9.sınıf olduğunu belirterek 9.sınıfın temel gibi düşünülmesi gerektiğini bu nedenle çok iyi çalışmanın yanı sıra okul içinde disiplin kurallarına azami ölçüde uyulmasını, arkadaş seçerken okul dışından değil okul içinden olmasına özen gösterilmesini, ifade ederek 2017-2018 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: Doğu Gazetesi