Yolcu taşımacılığı hizmetinde yüksek standartta, hızlı, güvenilir ve konforlu ulaşım olanağı sunmayı amaçlayan Havaş, Erzincan Havalimanı’yla şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığı seferlerine başladı. Havaş Otobüs İşletmesi Operasyon Müdürü Yavuz Turan Özdemir ve Ankara İstasyon Müdürü Fatih Aydın, Erzincan’da düzenledikleri bir sefere Erzincan Vali Vekili Dede Musa Baştürk’ü de davet ederek, şehir merkezinden Erzincan Havalimanına kadar yolcularla birlikte seyahat ettiler.


Devlet Hava Meydanları İşletmesi Erzincan İl Müdürü Levent Akkuş ve bazı kamu kurum müdürlerinin de eşlik ettiği seyahatte konuşan Havaş Otobüs İşletmesi Operasyon Müdürü Yavuz Turan Özdemir, Erzincan Valiliği’nin sunmuş olduğu desteklerden ötürü Erzincan Vali Vekili Dede Musa Baştürk’e teşekkürlerini ileterek, seferlerinde hiçbir yolcularını mağdur etmeden 24 saat kesintisiz servis hizmeti sunacaklarını kaydetti.


Erzincan Vali Vekili Dede Musa Baştürk ise sefer sırasında yaptığı konuşmada Erzincan’da ki 20’nci istasyonlarıyla yolcu taşımacılığı hizmeti sunacak olan Havaş seferlerinin Erzincan’a hayırlı olmasını temenni etti.


Erzincan Havalimanı’yla şehir merkezi arasında uçak saatlerine göre sefer düzenleyecek olan Havaş, yolcularına Erzincan Havalimanı’ndan; Otobüs Terminal durağına, Hilton Otel durağına, Üniversite kampüs durağına ve 13 Şubat Caddesi üzerindeki durağa kadar, şehir merkezinden ise 13 Şubat Caddesi üzerindeki durak, Üniversite kampüs durağı, Hilton Otel durağı, Otobüs Terminal durağı ve Erzincan Havalimanına kadar ulaşım imkânı sunuyor.


Havaş’ın, Erzincan’da ki seferlerine başlamasının ilk günü kapsamında yolcularına ücretsiz hizmet sunarken, Erzincan Havalimanı ile şehir merkezi güzergâhında haftanın her günü karşılıklı olarak gerçekleştirilecek seferlerde yolcularına konforlu, hızlı ve güvenli bir ulaşım hizmeti sunmayı arzuluyor.

Editör: Doğu Gazetesi