Karakelle mesajında şu ifadelere yer verdi; “Acı tatlı anılarıyla nice umutları, mutlulukları ve heyecanları birlikte yaşadığımız bir  takvim yılını, 2017’yi geride bıraktık.

İnanıyorum ki 2018 yılı da özellikle dünyada yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen ,Milletimiz ve Hemşehrilerimiz için öncelikli imkan ve fırsatlar barındırmaktadır.

Her yeni yıl bir başlangıç, umutlarımızı, heyecanlarımızı tazelemek için yeni bir fırsattır.  Bu fırsatları insanlık için, milletimiz için, Hehşerilerim için başarılara taşımak, güzelliklerle örmek daha anlamlı kılacaktır.

2018 yılında ve gelecek nice yeni yıllarda millet olarak, hedeflerimiz büyük, ideallerimiz çok daha büyüktür. Özellikle son 15 yılda geleceğe yönelik olarak, mutlu , müreffeh Türkiye’nin temellerini attık ve sürekli geliştirmeye devam ediyoruz.

Bu bağlamda bir ve beraber olarak, her nereden gelirse gelsin bütün olumsuzluklara göğüs gerecek,  huzur ve refahı mutlaka tesis edeceğimize yürekten inanıyorum. Gönül coğrafyamızda ki acı veren gelişmelerin artık yaşanmaması için ülke ve millet olarak mücadelemizi her platformda sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu bağlamda acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulduğu, huzurun, mutluluğun, refahın hakim olduğu bir 2018 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Editör: Doğu Gazetesi