Hazırlık maçlarının ardından açıklamalarda bulunan 24Erzincanspor kaptanı Erman Kılıç, “Erzincan bizim memleketimiz. Erzincan’ımıza hizmet etmek için buradayız” dedi.

Erman Kılıç maç sonrası yaptığı açıklamasında; “Takıma yavaş yavaş ısınmaya çalışıyoruz. Erzincan bizim memleketimiz. Erzincan’ımıza hizmet etmek için buradayız. Eksikliklerimiz var inşallah onları gidereceğiz. Oynadığımız hazırlık maçında iyi oynadık. İnşallah üzerine koyarak yolumuza devam edeceğiz. Bu yıl Erzincan’ın makûs talihini yeneceğiz diye düşünüyorum.

Hazırlık maçlarının sonuç itibariyle değil oyun itibariyle değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren Mehmet Kaya,2017-2018 futbol sezonundan umutlu olduklarını söyledi.

Kaya açıklamasında; “Hazırlık maçların oyuncuların mevkileri itibariyle nerede faydalı olacağı konusunda bizlere bilgi sunması açısından önemli. Sonuçlara pek önem vermiyorum. Ben antrenörlük hayatımda hazırlık maçlarını kazanıp liglerde kötü sonuçlar aldığımı veya tüm hazırlık maçlarını kaybedip ligi güzel bitirdiğim zamanları hatırlarım. Şu an denediğimiz futbolcuların biraz daha zamana ihtiyaçları var. İlerde ideal kadromuz hakkında her şey daha da netleşecek” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi