Erzincan’da birlik ve beraberlik içerisinde görev yürüten Erzincan İl Genel Meclis Üyeleri, yaklaşan mahalli idareler seçimlerinin öncesinde Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı ziyaret ettiler.

İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, ziyarette yapmış olduğu konuşmasında, özel idarenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek, Türkiye’nin en modern araç parkına sahip kurumun, yine kurduğu asfalt plent tesisleri ile şimdiye kadar gurup köy yolları başta olmak üzere yaklaşık 400 kilometre sıcak asfalt çalışması yapıldığını söyledi. İl genel meclisine vermiş olduğu desteklerinden dolayı meclis üyeleri adına da teşekkür eden Tuygun, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

İl Genel Meclis üyelerinin kendilerini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresinin her anlamda örnek olduğunu vurguladı.

Konuşmasını sürdüren Erzincan Valisi Ali Arslantaş, “Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde çalışan, bu anlamda Türkiye’ye örnek olan Erzincan İl Genel Meclisimizin çalışmalarını takdirle izliyoruz. İl Genel Meclis üyelerimizle birlikte, İl Özel İdaremiz yönetici ve personellerinin mesai mefhumu gözetmeksizin yapmış olduğu başarılı çalışmalar gurur verici. Kısa zamanda taşra başta olmak üzere merkez beldelerde yaşayan insanlarımıza sunulan alt yapı, üst yapı, içme suyu ve daha birçok yatırım ile insanlarımızın hayat standartları yükselerek köylerimizin daha yaşanabilir bir seviyeye ulaşmasında meclisimizin ve özel idare ekiplerimizin göstermiş olduğu özveri takdire şayandır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi

Editör: Doğu Gazetesi