Son iki yılda maçta öne geçtikten sonra defansif oyuna geçen 24Erzincanspor, ilk kez bu uygulamayı bırakarak 90 dakika boyunca ofansif oyun ortaya koydu ve bunun meyvesini alarak farklı bir galibiyet elde etti.

Kaptan Erman Kılıç’ın 2 asist ve takıma penaltı kazandırması, oyuncunun kalitesini bir kez daha ortaya koydu. Öte yandan Erdi Kasapoğlu ve Sefa Küpeli’nin hırslı oyunu maçın farka gitmesine büyük katkısı oldu. Yeni transferlerin maçı kazanma arzusu da maç içerisinde hissedildi ve bütün oyuncular taraftardan tam not aldı.

Geçen hafta deplasman da Diyarbekir spor ile berabere kalarak puan farkının yükselmesine izin vermeyen Anagold 24Erzincanspor konuk ettiği Turgutlu sporu 5-0 mağlup etti.

İlk dakikalardan itibaren oldukça baskılı maça başlayan Erzincan spor 7. Dakikada Kaptan Erman’ın sol kanattan yaptığı ortaya kale sahası içerisinde boş geçmeyen Sefa 24Erzincansporu 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra baskısını sürdüren 24Erzincanspor 17. Dakikada yine kaptan Erman’ın ortasını iyi değerlendiren Erdi takımı 2-0 öne geçirdi.

Batuhan Er 36. Dakikada 24Erzincansporu 3-0 öne geçiren golü attı.

Ataklarından sonuç alamayan Turgutlu spor karşısın da 24Erzincan spor ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya istekli başlayan takım olan ev sahibi Anagold 24Erzincanspor 56. Dakika da Kaptan Erman’ın düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı gole çeviren Emircan takımını 4-0 öne geçirdi.

Turgutlu spor oyuncularına pozisyon vermeyen Anagold 24Erzincanspor, 67. Dakikada Sefa Küpeli’nin 2. Golü ile farkı 5’e çıkardı.

70. dakikada kaptan Erman yerini yeni transfer Ozan İpek’e bıraktı. 24Erzincanspor başka gol bulamayınca karşılaşmadan 5-0 galip ayrılarak bu sezon ilk kez bir maçta 5 gol bularak taraftarın gölünü aldı.

Turgutlu karşısında ilk devrede ki maçı 3-0 kaybeden 24Erzincanspor, aldığı 5-0 lık galibiyeti taraftara hediye etti.

20. haftaya 30 puanla 7. Sırada giren 24Erzincanspor aldığı bu galibiyetle 33 puana ulaşarak haftayı 5. Sırada tamamladı.

24Erzincanspor önümüzde ki hafta deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacak. İlk yarıda ki maçı 24Erzincanspor kendi evinde 2-0 ile geçmişti.

ADEM KÜÇÜKKAYA

Editör: Doğu Gazetesi