Sezona yeni Yönetim ve yeni isim ile giren 24 Erzincan spor ligin ilk maçında Erzincan 13 Şubat Şehir stadında Körfez İskenderun spor ile karşılaştı. Yıllar sonra ilk kez 24 Erzincan spor ve Kırımız-Siyahlı formayla sahaya çıkan takıma Erzincanlı spor  severler yoğun ilgi gösterdi ve maç sonuna kadar tezahüratlarını sürdürdü.

24 Erzincanspor yeni bir oluşum ve yeni oyunculardan oluşmasına rağmen lige iddialı başladı. Futbolcular iyi bir kamp dönemi geçirmemesine rağmen sahada ellerinden geleni yapmaya çalıştı fakat gol yollarında pek etkili olamadı. Diğer takımlara göre eksiklikleri olan 24 Erzincanspor eksikliklerini giderdiği takdirde şampiyonluğun en büyük adayı olacağını sporseverlere hissettirdi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan 24 Erzincanspor basın sözcüsü İlker Taştan trübünleri dolduran Erzincanlı spor severlere teşekkür etti.

Taştan açıklamasında; “Bu maç ilk maç olması münasebetiyle galibiyetle başlamak istiyorduk. Fakat bazı eksikliklerimiz vardı, bilindiği üzere kamp dönemini çok iyi geçiremedik. Bütün bu eksikliklerimizi tamamladıktan sonra çok daha iyi olacağız. Biz kesinlikle şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Biz bu takımı şampiyon yapmaya geldik. Bütün eksikliklerimizi tamamlayıp, idmanlarımızı eksiksiz yaptıktan sonra, çünkü diğer takımlara göre eksikliklerimiz var ve bunları giderdikten sonra umuyoruz ki şehrimize şampiyonluğu yaşatacağız. Takımımıza ayrıca bir iki transfer daha yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi