İmam Hatip Okulları Platformu Erzincan il Temsilcisi Ali Şimşek, İmam Hatip okulları Platformu’nun Türkiye’nin 81 ilinde kurulmuş bir  platform olduğunu vurgulayarak, “Türkiye İmam hatip Okulları Platformu İmam Hatiplerin gururu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Bilal Erdoğan’ın öncülüğünde ve Zeynel Önal’ın başkanlığında, İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı, ÖNDER, TÜRGEV, Kadem, Diyanet Vakfı, İlim Yayma Vakfı, İnsan ve Medeniyet Hareketi ve Türkiye Gençlik Vakfı ortak koordinasyonunda Türkiye’nin 81 vilayetinde kurulmuş olan bir platformdur dedi.

Erzincan’daki İl ve İlçelerdeki imam Hatip Okulları hakkında da bilgi veren Şimşek, bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Ali Arslantaş’a çok teşekkür ederim dedi.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, İmam Hatip ruhu ile yapılacak bu çalışmaların meyvesi olarak milli ve manevi değerlere bağlı yeni nesiller yetişeceğini belirtti. Erzincan’da ki İmam hatip okullarımızdaki başarı çıtası her yıl daha da yükseliyor diyen Vali Arslantaş, Erzincan’da 17 okul bu yıl fiziki şartlarının düzeltilmesi için çalışma yapıldı, bizler gençlerimizi önemsemeli ve onların daha iyi, daha donanımlı yetişmeleri için çalışmalıyız dedi.

Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette Erzincan İmam Hatip mezun ve mensupları derneği yönetim kurulu üyesi Hasan Çakmak’ta hazır bulundu.

Editör: Doğu Gazetesi