Erzincan İmam Hatip Okulları İl Platform Başkanı Burhan Çakır, Ensar Erzincan Şube Başkanı Çetin Solak, Erzincan Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) İl Başkanı Emre Özkan ile birlikte Doğu Anadolu bölgesinin tek proje okulu olan Fen ve Sosyal Bilimler Erzincan TOBB Binali Yıldırım Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ile Çukurkuyu İmam Hatip Orta okulunu ziyaret ettiler.

İlk olarak Doğu Anadolu bölgesinin tek proje okulu olan TOBB binali Yıldırım Kız İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek okul müdürü Uğur mutlu ile görüşen Çakır ve Ensar Erzincan Şube Başkanı Çetin Solak, Erzincan Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) İl Başkanı Emre Özkan Okul Müdürü Uğur Mutlu’dan Eğitim öğretim öncesi okulun fiziki ve diğer sorunları hakkında bilgi aldı.

TOBB Binali Yıldırım Kız İmam Hatip Lisesi proje okulu Müdürü Mutlu okul ve kayıtlar hakkında yaptığı açıklama da, proje okulu olmaları dolayısıyla kayıtlarda yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Erzincan’ın TEOG da en yüksek puan alan öğrencimizin okulumuzu tercih etmesi yanında kayıtlarımızı bu yıl 458 puandan kapattık 491 puan ile 458 puan arasında 60 yeni kayıt öğrencimiz oldu dedi. Okulun herhangi bir fiziki sorununun olmadığını da belirten TOBB Binali Yıldırım Kız İmam Hatip Lisesi proje okulu Müdürü Mutlu, ziyaretten dolayı Erzincan İmam Hatip Okulları İl Platform Başkanı Burhan Çakır ve Ensar Erzincan Şube Başkanı Çetin Solak, Erzincan Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) İl Başkanı Emre Özkan beye teşekkür ederim dedi.

Erzincan İmam Hatip Okulları İl Platform Başkanı Burhan Çakır ise Doğu Anadolu Bölgemizin tek proje okulu olan TOBB Binali Yıldırım Kız İmam Hatip Lisemiz Erzincan’ımızın gururu olacak. Platform olarak tüm imam Hatip Okullarımızın yanındayız hatta proje okullarımızın sayısını artırmak için çalışmalarımızı hızlandırdık dedi.

Editör: Doğu Gazetesi